Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Krásna chata so zimnou záhradou pri Dunaji

Interné ID: GK-32
Ulica: Prístav
Obec: Gabčíkovo
Okres: Dunajská Streda
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Chata
125 000 €

Popis nehnuteľnosti

AZIS Reality Vám ponúka na predaj krásnu murovanú dvojpodlažnú rekreačnú chatu v Gabčíkove, časť Prístav. Chata sa nachádza v chatovej oblasti, v tichej časti v blízkosti Dunaja a hrádze neďaleko reštaurácie HULLÁM CSÁRDA.
Zastavaná plocha chaty: 36m2
Úžitková plocha chaty: 72m2
Plocha pozemku: 228 m2
Plocha zastrešená terasa- zimná záhrada: 16,22 m2
Dispozičné riešenie chaty:
Prízemie:
Vchod do chaty je situovaný z ulice. Vchod je zabezpečený bezpečnostnými dverami a ešte za nimi sú ďalšie masívne drevené dvere. Za vchodovými dverami je chodba kde je umiestnená nová chladnička, botníková skrinka s vešiakom a šatníková skriňa. Napravo a nachádza technická miestnosť s bojlerom a kotlom. Ďalej je tam umiestnený regál ktorý slúži aj ako špajza. Vľavo sa nachádza kúpeľňa so sprchovacím kútom a umývadlom so zrkadlovou skrinkou a elektrickým ohrievačom a WC. Z chodby sa prechádza do veľkej obývacej miestnosti kde je umiestnená kuchynská linka rustikálnom prevedení a doplnená kuchynským skrinkami a s pracovnou doskou. Sporák je kombinovaný vrch plyn, rúra elektrická a mikrovlnná rúra. Obývacia miestnosť je vybavená obývacou stenou a veľkou sedacou súpravou.
Dominantou obývacej miestnosti je krb s výduchmi vyústenými do obidvoch miestností na poschodí. Krb je vybavený krbovou vložkou, čo zabezpečuje kvalitné vykúrenie celej chaty. V obývacej miestnosti sú vymenené dve drevené okná za plastové a veľké okno a dvere na terasu.
Druhé podlažie:
Na druhom podlaží sú dve samostatné spálne a chodbička s jedálenským stolom a stoličkami. Manželská spálňa z ktorej je priamy výstup na balkón je vybavená manželskou posteľou a skriňou s úložným priestorom . Dominantou je krásny starožitný gauč s dvoma kreslami.
Hosťovská izba je vybavená dvoma rozkladacími váľandami, skrinkami s úložným priestorom. Vstup na druhé podlažie je zabezpečené kvalitným dreveným schodiskom.
Zastrešená terasa- zimná záhrada:
Z obývacej miestnosti sa vychádza na zastrešenú terasu. Z obyčajnej terasy je urobená krásna zimná záhrada, ktorá je pre sklenená s posuvnými plastovými oknami čo umožňuje posedenie aj v nepriaznivom počasí o rozmeroch 16,22 m2 . Je zariadená ratanovým nábytkom a peknými doplnkami.
Pobyt v prostredí ihličnatých stromov si môžete spríjemniť grilovačkou na vonkajšom grile a opekačkou na pripravenom pahrebisku.
Chalupa je napojená na elektrickú energiu a odpad je riešený žumpou, na pozemku je aj studňa. Pozemok chalupy je pekne udržiavaný, trávou a okrasnými kríkmi. Vedľa plotu sa nachádzajú štyri vyvýšené záhony.
Lokalita chaty dáva veľkú možnosť vyžitia a to:
- milovníkov športu dáva možnosť cyklistiky po hrádzi cyklotrasy Bratislava-Komárno,
- milovníkom lovu rýb možnosť vyžitia na ramene Dunaja,
- možnosť plavby po Dunaji loďou, prevoz kompou
- milovníkom bazénového sveta možnosť návštevy kúpeľného mesta Veľký Meder, alebo okresného mesta Dunajská Streda, či kúpeľov v neďalekom Maďarsku.
- lokalita dáva možnosť oddychu a krásnych prechádzok.
Mesto Gabčíkovo disponuje veľmi dobrou občianskou vybavenosťou pošta, obchody, Tesco, reštaurácie, škola, škôlka.
Okresné mesto Dunajská Streda sa nachádza len cca 10 minút autom od Gabčíkova. Chata sa predáva so všetkým vnútorným zariadením aj s plechovým skladom z oceľového plechu, ako aj s náradím, potrebným k udržiavaniu okolia chaty.
Cena domu je 125.000.- Eur, financovanie je možné aj prostredníctvom hypotéky.
Zabezpečujeme komplexný právny aj technický servis pri prevode nehnuteľnosti.
Keď Vás naša ponuka zaujala neváhajte nás kontaktovať na tel. čísle: 0907 707 993, alebo e-mailom: info@azisreality.sk, web: www.azisreality.sk

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
228 m2
Úžitková plocha:
88 m2
Zastavaná plocha:
52 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Počet izieb:
3
Energetický certifikát:
žiadne
Verejné parkovanie:
áno
Počet poschodí od prízemia vyššie:
1
Celková plocha:
88 m2
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Kanalizácia:
áno
Voda - na pozemku - vodný zdroj:
áno
Voda - na pozemku - studňa:
áno
Kanalizácia - na pozemku - žumpa:
áno
Internet:
áno
Káblová TV:
áno

Virtuálna prehliadka

 

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. Gergely Kovács

Mgr. Gergely Kovács

Konateľ

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Magyar
  • sora
  • rusr

Financiám sa profesionálne venujem od roku 2007. Pôsobil som v rôznych korporáciách, na rôznych pozíciách. Nikdy som sa nebál výziev a zmien, preto sa mohlo stáť, že som pracoval v Komárne ako výlučný sprostredkovateľ poistenia, potom v Dunajskej Strede ako osobný bankár a v Galante ako riaditeľ pobočky. Po týchto skúsenostiach a úspechoch som sa stal súčasťou vedenia Nitrianskeho regiónu Poštovej banky, kde som založil základy hypotekárneho businessu. Po úspešnej adaptácii úverov na bývanie som prijal ponuku na pozíciu regionálneho riaditeľa 365.bank v Bratislave, ktorú som zastával dva roky. Počas mojej kariéry som sa veľakrát stretol s klientmi, ktorí vedeli čo potrebujú, ale nevedeli, ako na to. Práve preto som sa rozhodol ísť vlastnou cestou, lebo chcem ľuďom pomôcť vo svete úverov, kde sa cítim naozaj doma. Motivuje ma nájsť im najlepšie riešenie a odbremeniť ich od byrokracie. Každý prípad je individuálny, a preto je pre mňa každý klient výnimočný. Na základe týchto skúseností som sa rozhodol rozšíriť svoje služby aj o realitnú činnosť a preto sme pre Vás založili AZIS Reality.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti