Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

RD s rozlohou 300m², na bývanie aj podnikanie, pri kúpalisku

Interné ID: TM-12
Ulica: Malotejedská
Obec: Dunajská Streda
Okres: Dunajská Streda
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
350 000 €

Popis nehnuteľnosti

Priestranný rodinný dom aj pre viacčlennú rodinu. 3 samostatné spálne na poschodí, priestranná spoločenská miestnosť na prízemí, 2x WC a kúpeľňa, kuchyňa, špajza, garáž, pivnica.
Výhodná poloha blízko termálneho kúpaliska ponúka možnosť využitia objektu (územný plán to dovoľuje) ako penzión, dostatočne veľký pozemok je vhodný aj na kemping.
Spojenie bývania a podnikania, poschodie je komplet prerobené na bývanie, prízemie ponúka rôzne možnosti využitia. Obrovský skladovací priestor (100m² v suteréne s viacerými miestnosťami) je vhodný na internetový obchod, alebo aj podnikovú predajňu.
Ideálny dom aj pre športových nadšencov či milovníkov ezoterie. Na prízemí je možnosť zriadenia telocvične (pôvodne táto miestnosť bola využívaná na cvičenie jogy a meditácie pre viac ako 15 ľudí). V takomto prípade sa dá vytvoriť na prízemí šatňa aj sklad na športové pomôcky.
Pred rodinným domom je dostatočné množstvo parkovacích miest. Slepá ulica (pre autá) zabezpečuje nízku premávku, blízkosť železničnej či autobusovej stanice dotvára pozitívnu infraštruktúru. Hlavné námestie a pešia zóna sa nachádza cca 500m, rovnako ako škola, škôlka, obchody, služby, kostol a zdravotné stredisko. Opačným smerom, cca 800m je termálne kúpalisko.
Tieto aj ďalšie výhody Vám ponúka dom so svojim priestorom 300m² na pozemku s rozlohou vyše 10à.
Pozrite si 3D prehliadku, (https://my.matterport.com/show/?m=2PS1mrg6g4H) ktorá je vám k dispozícii jedine vďaka inovatívnemu prístupu k predaji realitnou kanceláriou AZIS Reality. Prajeme Vám príjemnú virtuálnu návštevu. Samozrejme v prípade záujme Vám rodinný dom predstavím aj osobne, už teraz sa na Vás teším – Tomáš Miške 0903 763 560.
V cene je zahrnuté profesionálne realitné a právne poradenstvo, vypracovanie zmluvnej dokumentácie a návrhu na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností. Samozrejmosťou je aj pomoc pri financovaní a nájdení najlepšieho riešenia pre Vašu peňaženku.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
korporácia
Plocha pozemku:
1018 m2
Úžitková plocha:
200 m2
Zastavaná plocha:
100 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Počet izieb:
4
Balkón:
áno
Terasa:
áno
Garáž:
áno
Pivnica:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Špajza:
áno
Sklad:
áno
Počet poschodí od prízemia vyššie:
1
Celková plocha:
300 m2
Počet balkónov:
1
Počet garáží:
1
Pivnica plocha:
100 m2
Počet pivníc:
1
Počet vonkajších parkovacích miest:
8
Orientácia:
juhozápad
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno
Voda - na pozemku - vodný zdroj:
áno
Voda - na pozemku - studňa:
áno
Elektrika - na pozemku - 230 V:
áno
Elektrika - na pozemku - 380 V:
áno
Plyn - na pozemku:
áno
Vykurovanie - centrálne:
áno
Káblová TV:
áno
Optická sieť:
áno

Virtuálna prehliadka

 

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. Tomáš Miške

Mgr. Tomáš Miške

Konateľ

  • Slovensky
  • Česky
  • Magyar
  • rusr
  • sora

Pomáhať a robiť dobré skutky môžete v každej oblasti a v každom čase. Ja som si pred 24 rokmi vybral finančné poradenstvo a dodnes ma táto práca baví. Moja špecializácia je poistenie, časom som však rozšíril svoju pôsobnosť aj na oblasť úverov a založením AZIS Reality aj na realitnú činnosť. Vyriešil som potreby stovkám rodín a práve ich spokojnosť ma posúva vpred. Momentálne ako riaditeľ vediem tím finančných poradcov, ktorým odovzdávam svoje odborné znalosti a skúsenosti. Pôsobím aj vo viacerých pracovných skupinách, kde sa snažíme inovovať a zdokonaľovať finančné produkty a procesy tak, aby boli čo najviac priateľské ku klientom. Človek nevie robiť zázraky, správne a bezzištné poradenstvo a vyriešenie rozhodujúcej životnej situácie sa však veľakrát zázraku podobá.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti