Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Nadštandardné 2 susedné stavebné pozemky, celkovo 1381m²

Interné ID: TM-15
Obec: Lehnice
Okres: Dunajská Streda
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemok pre rodinné domy
145 €/m2

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame vám na predaj neštandardný pozemok s rozlohou 1381m². Jedná sa o dva susedné pozemky v jednotlivých výmerách 741m² a 640m². Využite možnosť kúpy jedného z posledných [b]rozlohovo väčších pozemkov[/b] v Lehniciach.
Prístupová cesta je z vedľajšej asfaltovej cesty, z ktorej sa odbočuje na betónovú cestu do slepej ulici, následne na súkromnú cestu pre 4 pozemky. Ulicu je možné aj uzavrieť. Malý počet majiteľov zabezpečuje absolútny kľud, ktorý je neoceniteľný pri vlastnom bývaní. Pozemky sa predávajú aj jednotlivo vo výmere podľa nákresu 741m² (cena 107.445€) a 640m² (cena 92.800€). V prípade kúpy oboch pozemkov je na mieste možné realizovať [b]zástavbu viacerých rodinných domov[/b].
Inžinierske siete sú natiahnutú priamo k pozemkom. Táto novovybudovaná štvrť má vlastnú trafostanicu, plyn sa tu nenachádza. Po získaní stavebného povolenia je možné okamžite začať so stavbou. Domy môžu mať ideálnu preslnenú [b]južnú orientáciu[/b], ktorá je vhodná na montovanie fotovoltických panelov. Dostatok slnka zároveň umožní menej kúriť, čo si vyžiada nižšiu spotrebu tepla.
Lehnice sa nachádzajú 28km od Bratislavy a 12km od Dunajskej Stredy. Majú [b]plnú občiansku vybavenosť[/b], nachádzajú sa tu základná škola, lekár, pošta, obchody, reštaurácie, vlaková aj autobusová zastávka. Sú obľúbenou lokalitou najmä pre ich blízkosť k hlavnému mestu a zároveň možnosti relaxácie prechádzkami na brehoch Malého Dunaja alebo v okolitých lesoch. V okolí obce sa nachádzajú viaceré cyklotrasy.
Pozemok je v súkromnom vlastníctve a je možné ho kúpiť aj na hypotekárny úver. So všetkými otázkami ohľadom kúpy sa na mňa kľudne obráťte, rád Vám pomôžem. Teším sa na Vás – [b]Tomáš Miške[/b], AZIS Reality, konateľ.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
1381 m2
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Kanalizácia:
áno
Voda - na pozemku - vodný zdroj:
áno
Káblová TV:
áno
Optická sieť:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. Tomáš Miške

Mgr. Tomáš Miške

Konateľ

  • Slovensky
  • Česky
  • Magyar
  • rusr
  • sora

Pomáhať a robiť dobré skutky môžete v každej oblasti a v každom čase. Ja som si pred 24 rokmi vybral finančné poradenstvo a dodnes ma táto práca baví. Moja špecializácia je poistenie, časom som však rozšíril svoju pôsobnosť aj na oblasť úverov a založením AZIS Reality aj na realitnú činnosť. Vyriešil som potreby stovkám rodín a práve ich spokojnosť ma posúva vpred. Momentálne ako riaditeľ vediem tím finančných poradcov, ktorým odovzdávam svoje odborné znalosti a skúsenosti. Pôsobím aj vo viacerých pracovných skupinách, kde sa snažíme inovovať a zdokonaľovať finančné produkty a procesy tak, aby boli čo najviac priateľské ku klientom. Človek nevie robiť zázraky, správne a bezzištné poradenstvo a vyriešenie rozhodujúcej životnej situácie sa však veľakrát zázraku podobá.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti