Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

AKCIA! Zľava za dokončenie - Poschodový 3i RD v Gabčíkove

Interné ID: TM-13
Obec: Gabčíkovo
Okres: Dunajská Streda
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
175 000 €

Popis nehnuteľnosti

[b][/b]Ponúkame Vám na predaj novostavbu, poschodový 3i rodinný dom (bytovú jednotku) s terasou ako súčasť dvojdomu v Gabčíkove, v tichej a kľudnej časti mesta. Dom je ideálny pre mladý pár, ktorý chce byť blízko centra mesta no predsa v súkromí. Zastavaná plocha je 70m2, úžitková 126m2, celková plocha pozemku 250m2. Dom bude dokončený na jar 2024 a je predávaný priamo staviteľom. Pred domom sú pakovacie státie pre 2 až 3 vozidlá. Dom sa ponúka na predaj vo vyhotovení holodom bez zariadenia. Po dohode je možné dokončenie do stavu štandard (bez kuchynskej linky). Príplatok za štandard je cca 15.000€.

DISPOZÍCIA DOMU
Dom pozostáva z predsiene z ktorej sa do priestrannej miestnosti, ktorá v sebe zahŕňa kuchyňu, jedálenskú časť, schodište a obývaciu miestnosť. Po schodoch sa dostanem na prvé poschodie, kde sú 2 veľké izby a kúpeľňa s WC. Ďalšie WC je na prízemí pri vstupe do domu. Všetky izby sú svetlé, jedna má dve okná na sever a západ, druhá izba má nadštandardne veľké okno na východ. Na viacerých miestach v dome sú vytvorené miesta pre vstavané skrine. Na prízemí z obývacej miestnosti sa vychádza na 10m2 terasu.

VYBAVENIE A TECHNICKÉ VYHOTOVENIE
steny nehnuteľnosti sú z 30cm tehly + 15cm zateplenie. Strecha je plochá, izolovaná zateplená 20 + vzduch + 10 cm polystyrén. Všetky okná majú izolačné trojsko, dvere sú bezpečnostné. Dom má podlahové kúrenie vyhrievané plynovým kotlom. Predpríprava je na krb, elektrické rolety, alarm a klimatizáciu. V dome sú natiahnuté všetky inžinierske siete, príjazdová cesta je dostatočne široká, betónová. Súčasťou nehnuteľnosti je aj moderný plot, zámková dlažba a terénne úpravy.

OKOLIE
Gabčíkovo je od roku 2016 mesto a tomu zodpovedá aj jeho infraštruktúra a sociálne vybavenie. Miestni obyvatelia sa navzájom rešpektujú a majú sa radi. V okolí kde niet núdze o prírodné krásy, najväčšou atrakciou je vodné dielo Gabčíkovo. V meste Vás očakávajú schopní podnikatelia s ponukou reštaurácií, jedální a penziónov na vysokej úrovni, kde sú zariadenia, ponúkajúce aktívny oddych i príjemné uvoľnenie sa a ďalšie služby.

Pozrite si našu virtuálnu prehliadku a dohodnite si obhliadku a poskytneme Vám ďalšie informácie. Samozrejmosťou služieb našej realitnej kancelárie je kompletná administratíva ohľadom kúpy aj financovania nehnuteľnosti.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
neurčené
Plocha pozemku:
250 m2
Úžitková plocha:
126 m2
Zastavaná plocha:
70 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
3
Energetický certifikát:
žiadne
Terasa:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Počet poschodí od prízemia vyššie:
1
Celková plocha:
126 m2
Terasa plocha:
10 m2
Počet terás:
1
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno
Voda - na pozemku - vodný zdroj:
áno
Vykurovanie - centrálne:
áno

Virtuálna prehliadka

 

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. Tomáš Miške

Mgr. Tomáš Miške

Konateľ

  • Slovensky
  • Česky
  • Magyar
  • rusr
  • sora

Pomáhať a robiť dobré skutky môžete v každej oblasti a v každom čase. Ja som si pred 24 rokmi vybral finančné poradenstvo a dodnes ma táto práca baví. Moja špecializácia je poistenie, časom som však rozšíril svoju pôsobnosť aj na oblasť úverov a založením AZIS Reality aj na realitnú činnosť. Vyriešil som potreby stovkám rodín a práve ich spokojnosť ma posúva vpred. Momentálne ako riaditeľ vediem tím finančných poradcov, ktorým odovzdávam svoje odborné znalosti a skúsenosti. Pôsobím aj vo viacerých pracovných skupinách, kde sa snažíme inovovať a zdokonaľovať finančné produkty a procesy tak, aby boli čo najviac priateľské ku klientom. Človek nevie robiť zázraky, správne a bezzištné poradenstvo a vyriešenie rozhodujúcej životnej situácie sa však veľakrát zázraku podobá.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti