Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

330m2 Zastavenej plochy!!!

Interné ID: TM-7
Obec: Kútniky
Okres: Dunajská Streda
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Rezervované

Popis nehnuteľnosti

AZIS Reality Vám ponúka na predaj luxusnú, priestrannú novostavbu 4i rodinného domu s terasou a veľkým pozemkom (1085m2) v Kútnikoch v jednej z najobľúbenejších obcí pri Dunajskej Strede. Nehnuteľnosť je 200m od cesty 63, ktorá je vedie k rýchlostnej komunikácii R7 – do Bratislavy sa dostanete za 30min. Tichá lokalita tejto štvrte Vám zabezpečí absolútne ničím nerušené súkromie.
Nakoľko obytná plocha domu je 300m2 všetky miestnosti sú oproti štandardu dvoj až trojnásobne väčšie. 3 spálne sú orientované na východ, obývacia miestnosť je otočená na terasu, kde takmer celá deliaca stena je presklená, orientovaná na juh. Na terasu sa taktiež dostanete aj z jedálenskej časti kuchyne. Súčasťou domu je aj dvojgaráž s východom na povalu, kúpeľňa, wc a technická miestnosť.
Pri výstavbe domu bol použitý kvalitný materiál, dom disponuje aj vopred premyslenými kvalitnými riešeniami ako napr. podlahové kúrenie na terase pre prípad, že by ju nový majiteľ chcel preskliť a vytvoriť tak zimnú záhradu keďže je rozloha je takmer 40m2. Taktiež je na terase aj príprava na krb, čo okrem tepla zaručí aj romantickú atmosféru. Na pozemku sa pohodlne zmestí aj väčší bazén.
Dohodnite si obhliadku a poskytneme Vám ďalšie informácie.

Vlastnosti

Status:
rezervované
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
1085 m2
Úžitková plocha:
330 m2
Zastavaná plocha:
340 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
4
Terasa:
áno
Garáž:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Počet poschodí od prízemia vyššie:
1
Celková plocha:
330 m2
Terasa plocha:
40 m2
Počet garáží:
2
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Voda - na pozemku - vodný zdroj:
áno
Voda - na pozemku - studňa:
áno
Vykurovanie - centrálne:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. Tomáš Miške

Mgr. Tomáš Miške

Konateľ

  • Slovensky
  • Česky
  • Magyar
  • rusr
  • sora

Pomáhať a robiť dobré skutky môžete v každej oblasti a v každom čase. Ja som si pred 24 rokmi vybral finančné poradenstvo a dodnes ma táto práca baví. Moja špecializácia je poistenie, časom som však rozšíril svoju pôsobnosť aj na oblasť úverov a založením AZIS Reality aj na realitnú činnosť. Vyriešil som potreby stovkám rodín a práve ich spokojnosť ma posúva vpred. Momentálne ako riaditeľ vediem tím finančných poradcov, ktorým odovzdávam svoje odborné znalosti a skúsenosti. Pôsobím aj vo viacerých pracovných skupinách, kde sa snažíme inovovať a zdokonaľovať finančné produkty a procesy tak, aby boli čo najviac priateľské ku klientom. Človek nevie robiť zázraky, správne a bezzištné poradenstvo a vyriešenie rozhodujúcej životnej situácie sa však veľakrát zázraku podobá.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti