Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Staré Grunty 2i byt

Interné ID: -5
Ulica: Staré grunty
Obec: Bratislava-Karlova Ves
Okres: Bratislava IV
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
189 000 €

Popis nehnuteľnosti

AZIS Reality Vám ponúka na predaj pekný 2izbový byt, s rozlohou 49,34m2 s terasou (15m2) + garážové státie na diaľkové ovládanie. Byt je na prízemí v novostavbe z r.2016 vo výbornej lokalite - 7min. autobusom do centra s výhľadom do ZOO a KAMZÍK. K bytu patrí aj oplotená záhrada s rozlohou 44m2.
Byt sa predáva kompletne zariadený ako je na obrázkoch. Kuchyňa so zabudovanými spotrebičmi, práčka, parná sauna, kávovar, zabudovaná vínna chladnička, sedačka, posteľ. Obývacia miestnosť je spojená s kuchyňou. Na chodbe a v spálni sú priestranné vstavané skrine. Kúpeľňa so sprchovacím- a párnym boxom je spojená s WC. Spálňa poskytuje dostatočný priestor aj pre pracovný kút či detskú postieľku.
Spálňa je orientovaná do vnútornej ulice, obývačka s kuchyňou do ul. Staré Grunty.
V okolí bytové domu je večer bezproblémové parkovanie kdekoľvek. Lokalita je taktiež vhodná na prechádzky či už v ZOO alebo cez lesík do Líščieho údolia. Bohatá občianska vybavenosť je priamo na mieste alebo v neďalekom Cubicone - potraviny, drogéria, reštaurácie, kaviarne. Dopravu uľahčujú výjazdy na obchvat na všetky smery.
Mesačné náklady na bývanie sú 160Eur + elektrina.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
49.34 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
2
Energetický certifikát:
A
Terasa:
áno
Pivnica:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Výťah:
áno
Rok výstavby:
2016
Rok kolaudácie:
2016
Počet poschodí od prízemia vyššie:
5
Pozícia:
Prízemie
Celková plocha:
49.34 m2
Terasa plocha:
15 m2
Pivnica plocha:
4 m2
Inžinierske siete:
áno
Plyn:
áno
Káblová TV:
áno
Optická sieť:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. Gergely Kovács

Mgr. Gergely Kovács

Konateľ

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Magyar
  • sora
  • rusr

Financiám sa profesionálne venujem od roku 2007. Pôsobil som v rôznych korporáciách, na rôznych pozíciách. Nikdy som sa nebál výziev a zmien, preto sa mohlo stáť, že som pracoval v Komárne ako výlučný sprostredkovateľ poistenia, potom v Dunajskej Strede ako osobný bankár a v Galante ako riaditeľ pobočky. Po týchto skúsenostiach a úspechoch som sa stal súčasťou vedenia Nitrianskeho regiónu Poštovej banky, kde som založil základy hypotekárneho businessu. Po úspešnej adaptácii úverov na bývanie som prijal ponuku na pozíciu regionálneho riaditeľa 365.bank v Bratislave, ktorú som zastával dva roky. Počas mojej kariéry som sa veľakrát stretol s klientmi, ktorí vedeli čo potrebujú, ale nevedeli, ako na to. Práve preto som sa rozhodol ísť vlastnou cestou, lebo chcem ľuďom pomôcť vo svete úverov, kde sa cítim naozaj doma. Motivuje ma nájsť im najlepšie riešenie a odbremeniť ich od byrokracie. Každý prípad je individuálny, a preto je pre mňa každý klient výnimočný. Na základe týchto skúseností som sa rozhodol rozšíriť svoje služby aj o realitnú činnosť a preto sme pre Vás založili AZIS Reality.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti