Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Moderná garáž s vlastnou studňou

Interné ID: TM-17
Ulica: Zapad
Obec: Dunajská Streda
Okres: Dunajská Streda
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Objekty
Typ: Predaj
Typ objektu: Garáže a parkovacie miesta
24 990 €

Popis nehnuteľnosti

AZIS Reality Vám ponúka na predaj momentálne najkrajšiu garáž v meste Dunajská Streda. Nachádza sa za sídliskom Západ. Podľa obrázkov zistíte jej výnimočnosť. Jej rozloha je 36 m², ktoré sú rozdelené na 18m² na prízemí a ďalších 18m² v suteréne. Garáž je po kompletnej rekonštrukcii, ktorá zahŕňa vnútorné aj vonkajšie omietky a farbu, zvonka doplnené ozdobnými tehličkami. Strecha je nanovo hydroizolovaná, strop sadrokartónový, maľovaný. Kompletná elektroinštalácia, led osvetlenie vonku aj vnútri, diaľkovo ovládaná garážová brána zn. DoorKom, nové okapy. To všetko rekonštruované v roku 2023. Oproti všetkým ostatným garážam, ktoré sú na predaj v Dunajskej Strede má táto garáž vlastnú vŕtanú studňu v suteréne, do ktorého sa dostanete pohodlnými drevenými schodmi. Samotný suterén má dve miestnosti. Zo studne je možné hadicou pohodlne umývať auto pred garážou.
Garáž je predajná samostatne alebo spolu s vedľajšou garážou, s ktorou sa dá cez prízemie alebo aj suterén prepojiť, čím sa vytvorí priestor o rozmere 72m². Pri kúpe oboch garáží je možné zníženie predajnej ceny.
Nájom obdobných garáží v danej lokalite sa pohybuje okolo 100€/mesiac. Tento priestor vytvára možnosť využitia aj ako sklad, čím ešte vzrastá na cene.
Dohodnite si obhliadku a veľmi rád Vám poskytneme ďalšie informácie. Teším sa na Vás, Mgr. Tomáš Miške, konateľ spoločnosti, 0903 763 560.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
36 m2
Stav:
úplne prerobený
Garáž:
áno
Pivnica:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Celková plocha:
36 m2
Pivnica plocha:
18 m2
Inžinierske siete:
áno
Elektrika:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. Tomáš Miške

Mgr. Tomáš Miške

Konateľ

  • Slovensky
  • Česky
  • Magyar
  • rusr
  • sora

Pomáhať a robiť dobré skutky môžete v každej oblasti a v každom čase. Ja som si pred 24 rokmi vybral finančné poradenstvo a dodnes ma táto práca baví. Moja špecializácia je poistenie, časom som však rozšíril svoju pôsobnosť aj na oblasť úverov a založením AZIS Reality aj na realitnú činnosť. Vyriešil som potreby stovkám rodín a práve ich spokojnosť ma posúva vpred. Momentálne ako riaditeľ vediem tím finančných poradcov, ktorým odovzdávam svoje odborné znalosti a skúsenosti. Pôsobím aj vo viacerých pracovných skupinách, kde sa snažíme inovovať a zdokonaľovať finančné produkty a procesy tak, aby boli čo najviac priateľské ku klientom. Človek nevie robiť zázraky, správne a bezzištné poradenstvo a vyriešenie rozhodujúcej životnej situácie sa však veľakrát zázraku podobá.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti